Početna stranica > Novosti > Mobilisis Arduino Contest 2016

Mobilisis Arduino Contest 2016

Znaš programirati Arduino? Misliš da ga dobro poznaješ? Prijavi se na Mobilisis Arduino Contest 2016, ali požuri. Prijave su otvorene do subote, 10.09.2016. do 12:00 sati. Za prijavu ispuni pristupnicu i pošalji je na dhabunek@mobilisis.hr. Detalje saznaj na Facebook stranici, a agendu pogledaj ovdje:

mobilisis arduino contest 2016

Natjecanje će se održati 01.10.2016. u prostorijama tvrtke Mobilisis, a natjecatelji mogu očekivati opuštenu atmosferu, druženje i novo iskustvo u vidu natjecanja u Arduinu uz iskusan žiri koji će biti cijelo vrijeme dostupan za pitanja i pomoć. Najbolje čekaju vrijedne nagrade, a svi sudionici moći će zadržati Arduino kit na kojem će biti održano natjecanje. Svi natjecatelji imati će priliku predstaviti se i upoznati s radom tvrtke Mobilisis te ostaviti svoj životopis i molbu. Zanimljivo je spomenuti i kako je prošlogodišnji pobjednik Mobilisis Arduino natjecanja danas zaposlenik tvrtke Mobilisis u odjelu Hardvera.

Tvrtka Mobilisis proizvodi modernu, inovativnu informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima te mobilno prikupljanje i prijenos podataka. Proizvode napredne hardverske i softverske komponente visokog stupnja integracije koje omogućavaju fleksibilnu primjenu u najzahtjevnijim poslovnim procesima, te prijenos i obradu svih vrsta informacija u procesima koji su bitni za razmatranje u realnom vremenu.

O Ivan Matačić

Urednik sam portala Petvolta.com. Profesionalno se bavim računalima i IT opremom općenito, a elektronika mi je hobi, ali i struka. Nadam se da će čitatelji naučiti nešto novo, korisno i zabavno, a ako se, kao i ja, zaljube u elektroniku, cilj ovog projekta bit će ispunjen.

Pogledaj i ovo

Open source USB osciloskop iz LabNationa

Open source USB osciloskop iz LabNationa

SmartScope je rezultat uspješnje kampanje koja je početkom prošle godine započela na Kickstarteru. Radi se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.