Mobilisis Arduino Contest 2016

Znaš programirati Arduino? Misliš da ga dobro poznaješ? Prijavi se na Mobilisis Arduino Contest 2016, ali požuri. Prijave su otvorene do subote, 10.09.2016. do 12:00 sati. Za prijavu ispuni pristupnicu i pošalji je na dhabunek@mobilisis.hr. Detalje saznaj na Facebook stranici, a agendu pogledaj ovdje:

mobilisis arduino contest 2016

Natjecanje će se održati 01.10.2016. u prostorijama tvrtke Mobilisis, a natjecatelji mogu očekivati opuštenu atmosferu, druženje i novo iskustvo u vidu natjecanja u Arduinu uz iskusan žiri koji će biti cijelo vrijeme dostupan za pitanja i pomoć. Najbolje čekaju vrijedne nagrade, a svi sudionici moći će zadržati Arduino kit na kojem će biti održano natjecanje. Svi natjecatelji imati će priliku predstaviti se i upoznati s radom tvrtke Mobilisis te ostaviti svoj životopis i molbu. Zanimljivo je spomenuti i kako je prošlogodišnji pobjednik Mobilisis Arduino natjecanja danas zaposlenik tvrtke Mobilisis u odjelu Hardvera.

Tvrtka Mobilisis proizvodi modernu, inovativnu informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima te mobilno prikupljanje i prijenos podataka. Proizvode napredne hardverske i softverske komponente visokog stupnja integracije koje omogućavaju fleksibilnu primjenu u najzahtjevnijim poslovnim procesima, te prijenos i obradu svih vrsta informacija u procesima koji su bitni za razmatranje u realnom vremenu.

O Ivan Matačić

Urednik sam portala Petvolta.com. Profesionalno se bavim računalima i IT opremom općenito, a elektronika mi je hobi, ali i struka. Nadam se da će čitatelji naučiti nešto novo, korisno i zabavno, a ako se, kao i ja, zaljube u elektroniku, cilj ovog projekta bit će ispunjen.

Pogledaj i ovo

Open source USB osciloskop iz LabNationa

Open source USB osciloskop iz LabNationa

SmartScope je rezultat uspješnje kampanje koja je početkom prošle godine započela na Kickstarteru. Radi se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.