Mobilisis Arduino Contest 2016 - rezultati

Mobilisis Arduino Contest 2016 održan je prošlu subotu, 01.10.2016. Natjecanje je, pod vodstvom iskusnih Mobilisisovih mentora provedeno u dva dijela. U prvom dijelu natjecatelji su trebali simulirati Smart home sustav, dok su u drugom dijelu natjecatelji morali dešifrirati poruku te nastaviti zadatak sa komponentom po želji koju je bilo potrebno implementirati u sustav. Razvojna platforma na kojoj su natjecatelji radili bio je dobro poznati Croduino kit iz osječke e-Radionice.

mobilisis-arduino-contest-2016

U opuštenoj atmosferi i međusobnom druženju natjecatelja i zaposlenika tvrtke oko 17 sati uslijedilo je proglašenje pobjednika. Najbolji su bili Karlo Siladi koji je osvojio prvo mjesto te Mario Filipović sa osvojenim drugim mjestom. Završetkom natjecanja nastavilo se druženje i izmjena iskustava natjecatelja koji su bili vidno oduševljeni sa organizacijom ovakvog natjecanja. Još jednom čestitamo svim natjecateljima te se veselimo natjecanju iduće godine.

mobilisis-arduino-contest-2016 mobilisis-arduino-contest-2016

Fotografije: Mobilisis.hr

O Ivan Matačić

Urednik sam portala Petvolta.com. Profesionalno se bavim računalima i IT opremom općenito, a elektronika mi je hobi, ali i struka. Nadam se da će čitatelji naučiti nešto novo, korisno i zabavno, a ako se, kao i ja, zaljube u elektroniku, cilj ovog projekta bit će ispunjen.

Pogledaj i ovo

Open source USB osciloskop iz LabNationa

Open source USB osciloskop iz LabNationa

SmartScope je rezultat uspješnje kampanje koja je početkom prošle godine započela na Kickstarteru. Radi se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.