MikroElektronika slavi 10 godina i nagrađuje

Prije 10 godina MikroElektronika je predstavila svoj prvi kompajler, mikroPascal for PIC. Danas se s nostalgijom prisjećaju svojih početaka, kada su kao mlada tvrtka započeli poslovanje u malom stanu. Želja im je bila ponuditi dobro dizajnirano programsko okruženje, opremljeno korisnim alatima, bibliotekama i funkcijama. Danas u ponudi imaju 18 kompajlera: mikroC, mikroBasic i mikroPascal. Svaki dolazi u inačici za PIC, dsPIC, PIC32, 8051, AVR i ARM arhitekturu.

Za svoj 10. rođendan časte vas posebnim cijenama svih kompajlera. Ponuda vrijedi do kraja mjeseca, a cijene su i do 100 dolara niže. Čak i ako niste kupac, možete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će svaki tjedan jedan najsretiji sudionik na poklon dobiti kompajler po izboru.

O Ivan Matačić

Urednik sam portala Petvolta.com. Profesionalno se bavim računalima i IT opremom općenito, a elektronika mi je hobi, ali i struka. Nadam se da će čitatelji naučiti nešto novo, korisno i zabavno, a ako se, kao i ja, zaljube u elektroniku, cilj ovog projekta bit će ispunjen.

Pogledaj i ovo

mobilisis arduino contest 2016

Mobilisis Arduino Contest 2016

Znaš programirati Arduino? Misliš da ga dobro poznaješ? Prijavi se na Mobilisis Arduino Contest 2016, ali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.